Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه ماده ۱۰۰ نظام ساختار شهری را به هم می زند و منبع خرید فساد شده است، گفت: در خصوص تغییر کاربری زمین های کشاورزی از نمایندگان مجلس میخواهم ماده ۱۰۰ را مورد بررسی قرار داده و اصلاح کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی با تاکید خدمت صادقانه به مردم، اظهار کرد: خدمات متفاوتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی خدمت ها منفعت گرا هستند و نوع دیگر آن، خدمت بر مردم است و این نوع نگاه انسانی است و نگاه سوم نگاه خدمت به خداست یعنی توجه به دیگران برای کسب رضای خدا است.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی افزود: کاری که مرزبان ها و خدمت گذاران ما انجام میدهند همان آموزه های امام راحل و مقام معظم رهبری است.

وی در ادامه با بیان اینکه مردم ولی نعمت ما هستند؛ این نوع نگاه اعمال و کارهای ما را عوض می کند، گفت: حفظ کرامت مردم برای قاضی و وکیل برای مدیر و مسئول واجب است.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه اجازه ندهیم در هیچ نهادی فضای فساد در آنجا گسترش یابد، تصریح کرد: اعتماد مردم با اصلاح ساختار های فسادی بر می‌گردد.

آیت الله رئیسی افزود: مسئولان نهادها، هیئت تخلفات اداری و معاونت های بازرسی را فعال کنند تا در بطن نهادها شاهد فساد و اختلاس نباشیم.

وی به موضوع پیله وری و کوله بری نیز اشاره کرد و گفت: باید بحث پیله وری و کوله بری را ساماندهی کنیم و ساماندهی بازارچه های مرزی برای کشور ضروری بوده و کارت های الکترونیکی باید مورد بازنگری قرار گیرد.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اینکه ماده ۱۰۰ نظام ساختار شهری را به هم می زند ومنبع خرید فساد شده است، اظهار کرد: در خصوص تغییر کاربری زمین های کشاورزی؛ از نمایندگان مجلس میخواهم ماده ۱۰۰ را مورد بررسی قرار داده و اصلاح کنند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه ما باید حکومتی فکر کنیم، افزود: اجرای این موضوع دست قوه اجراییه بوده و فقط بحث پرونده های قضایی به دست قوه قضاییه می رسد.

وی تصریح کرد: در بخش خصوصی باید نظارت داشته باشیم و حمایت بکنیم ولی نباید چراغ واحدهای تولیدی خاموش بشود.

صادرات آذربایجان‌غربی در حال حاضر از مرز سه میلیارد دلار گذشته است

استاندار آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه با بیان اینکه صادرات آذربایجان‌غربی در حال حاضر از مرز سه میلیارد دلار گذشته است، گفت:این میزان صادرات نشان از روشن شدن چراغ اشتغال در منطقه است.

محمد مهدی شهریاری اظهار داشت: دستگاه قضا یکی از ارکان اساسی تحقق عدالت در کشور است و باید به این مساله توجه ویژه کرد.

وی افزود: آذربایجان‌غربی الگوی فاخر از زندگی مسالمت آمیز زندگی اقوام و ادیان است و برای توسعه بیشتر نیازمند توجه بیش از پیش مسوولان هستیم.

شهریاری بیان کرد: آذربایجان‌غربی جزو پنج استان با امنیت کشور است و برای توسعه فعالیت‌های مرزی نیازمند مساعدت ویژه هستیم.

باید نسبت به رفع مشکلات پیش روی تولیدکنندگان اهتمام جدی داشت

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی گفت: وجود گمرکات استان و منطقه آزاد ماکو یک نعمت بزرگی برای استان است و باید این ظرفیت‌ها تقویت شده و از آن‌ها استفاده بهینه شود.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سید مهدی قریشی اظهار داشت: ضرورت دارد کارگروه رفع موانع تولید نسبت به رفع مشکلات پیش روی تولیدکنندگان اهتمام جدی داشته باشد.

بیش از ۱۰ میلیون پرونده قضایی اجرا نشده داریم

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه گفت: ماهیت قضایی پرونده ها را باید از دور دید و عمل کرد.

حجت‌الاسلام سید سلمان ذاکر بیان کرد: بیش از ۱۰ میلیون پرونده قضایی اجرا نشده در حوزه آلونک ها و خانه‌ها در سطح کشور داریم که باید مورد توجه باشد.

وی بیان کرد: سیاست‌های کلی قضایی، تغییر اصلاح و تقویت قوه قضاییه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آذربایجان غربی آیت الله ماده ۱۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۲۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌