Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، مدتی است که در خراسان جنوبی ممنوعیت ورود به پارک‌ها از ساعت ۱۸ اعلام شده است اما بسیاری از مردم بدون توجه به این امر، شب‌ها در پارک‌ها به تفریح می پردازند.

هوا که تاریک می شود چراغ‌های پارک‌ها روشن نمی شود، اما مردم با چراغ قوه در پارک‌ها مانده و میل به خانه رفتن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفریح در پارک آن هم بدون ماسک!

محسنی یکی از شهروندان بیرجندی که به همراه خانواده خود در پارک بود به خبرنگار ما گفت: گرمای هوا و زیاد بودن اوقات فراغت کودکان، نگهداشتن آن‌ها را در خانه سخت کرده است و مجبوریم آن‌ها را به پارک بیاوریم.

او ادامه می دهد: مردم در پارک‌ها دستورالعمل‌های بهداشتی به خصوص زدن ماسک را رعایت نمی کنند و این موضوع می تواند نگران کننده باشد.

محسنی بیان می کند: از آن جا که کودکان نیز در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند، باز بودن شهربازی‌ها در طول روز باعث می شود تا کودکان بدون فاصله اجتماعی در کنار یکدیگر به بازی بپردازند که این امر می تواند موجب انتقال ویروس کرونا در بین آن‌ها شود.

بیشتر بخوانید

از ماست که بر ماست/ عادی انگاری، عامل پیشتازی کرونا در مصاف با مردم

این شهروند بیرجندی با اشاره به نقشه رنگ بندی کرونا در استان گفت: در صورتی که همچنان به ویروس کرونا بی توجه باشیم، تعداد شهر‌های با وضعیت قرمز در استان افزایش خواهد یافت و می تواند باعث اعمال محدودیت‌های جدید شود.

افزایش شهر‌های قرمز کرونایی به ۶ شهر

بر اساس آخرین نقشه وضعیت کرونا که مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، فردوس نیز به جمع شهرستان‌های قرمز کرونا پیوست.

با قرمز شدن فردوس در نقشه کرونا، تعداد شهرستان‌های قرمز (پرخطر) کرونا در خراسان جنوبی به ۶ شهرستان افزایش پیدا کرد.

۳ نفر دیگر هم قربانی کرونا شدند

مهدی زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۵ بیمار جدید در تست‌های مولکولی کرونا و ۱۳۷ بیمار نیز در تست‌های سریع کرونا شناسایی شده اند.

او افزود: بیشترین بیماران شناسایی شده در این مدت مربوط به شهرستان‌های بیرجند و زیرکوه بوده اند.

مهدی زاده بیان کرد: در این مدت با فوت ۳ بیمار دیگر، تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا در استان به ۹۵۴ نفر رسید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: هم اکنون نیز ۳۱۰ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری اند که ۱۷۵ نفر از آن ها به کرونا مبتلا هستند.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۳۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • باد و باران در راه قزوین
  • وزیر کار تکلیف افزایش حقوق کارگران را روشن کرد
  • سخنگوی دولت: نگاه دولت در مسائل اقتصادی، سیاسی نیست / حجم صادرات و واردات افزایش داشته است
  • با سهل انگاری مدیران برخورد می‌شود
  • هفت پله قرمز بورس
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار