Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، ذبیح الله خداییان در مراسم افتتاحیه همایش «ارتقای کارآمدی و اثربخشی نظارت و بازرسی در دوره تحول و تعالی» که صبح امروز با حضور معاون اول قوه قضائیه و مدیران ستادی و صف سازمان برگزار شد، ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زهرا (س)، اهداف این همایش را مرور برنامه‌های گذشته سازمان بازرسی، آسیب شناسی و ارائه راهکار‌هایی برای ارتقا، کارآمدی و اثربخشی برنامه‌های سازمان در سال آینده بر شمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: از حدود یک ماه پیش ۶ کارگروه تخصصی با عناوین «کارگروه بهبود فرآیند‌ها و روش‌های نظارت و بازرسی»، «کارگروه امور حقوقی و ساماندهی گزارش ها»، «کارگروه هوشمندسازی فرآیند‌های سیستمی و نظارت الکترونیک»، «کارگروه بازنگری در نظام ارزیابی و مدیریت عملکرد»، «کارگروه ارتقای نظام برنامه ریزی مسئله محور» و «کارگروه آمایش انسانی، تشکیلات و امور رفاهی» و با حضور مدیران ستادی و صف سازمان تشکیل شد.

وی ادامه داد: هرکدام از معاونان سازمان بازرسی مسئولیت یک کارگروه را برعهده دارند و مسئولان مناطق سازمان بازرسی کل کشور در سراسر کشور به عنوان دبیر این کارگروه‌ها انتخاب شده و جلسات متعددی را به صورت حضوری و مجازی برگزار کرده‌اند.

خداییان افزود: در این کارگروه‌های تخصصی برنامه‌های سازمان بازرسی بررسی و پیشنهاد‌های مدیران برای ارتقای کارآمدی و اثربخشی نظارت و بازرسی در دوره تحول و تعالی اخذ می‌شود و در نشست عصر، دبیران و روسای کارگروه‌ها نظرات خود را ارائه می‌کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ابراز امیدواری کرد که جمع بندی و خروجی همایش به عنوان چراغ راهی برای سال آینده سازمان بازرسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به استفاده از رهنمود‌های معاون اول دستگاه قضا در این همایش به لحاظ اینکه ایشان نظارت بر اجرای برنامه‌های قوه قضاییه را بر عهده دارد، تصریح کرد: آقای مصدق از نظر علمی، حقوقی و فقهی از شخصیت‌های شاخص و صاحب نظر در قوه قضاییه است و اکثر قضات از محضر وی بهره برده‌اند و در تمام بخش‌های قوه قضاییه از تجربیاتی برخوردار است برای ما هم ارزنده است که از نظرات وی در تدوین برنامه‌های سازمان بازرسی استفاده کنیم و این نکات حتما در تدوین برنامه ریزی سال آینده و سال‌های بعد اعمال خواهد شد.

همچنین خداییان در پایان از دست اندرکاران همایش تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان بازرسی قوه قضائیه ذبیح الله خداییان کارآمدی و اثربخشی نظارت و بازرسی سازمان بازرسی سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است.

وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: به طور دقیق باید مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.

وی ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و به ویژه بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.

نوبخت خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتع داران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلاً در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.

‌بنا بر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.

کد خبر 6098031

دیگر خبرها

  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • شعار ثبت نام؛ ثبت‌نام مطلوب و خانواده مداری است
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم